You are beautiful
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Assalamulaikum
Tuesday, 24 January 2012 @ 22:06 | 0 Comment [s]

Waaa .. manyak winduu sama waa punya blogger maa .. hoho .. Firstly .. Aunty lia yg ketot nie nk ucap kn .. Gong Xi FaCai for all Chinese people . Dh lame tak bukak blog ni bukan nyer ape . banyak sanad homework . So ta de mase naa bukak blog maa .. haha tngk dh terikut2 cakap cina dh Lia nie .. asyek tngk cite cune jea time Raye cine nie .. hmm .. name pon raye cune mesty bnyk cite cine kn .. okey lah .. tak yag buang mase lagi .. meh cini .. Lia nk cite cikit .. bende nie berlaku time pagi tadi .. macam ni cerita nya .

pagi tadi Lia mengalami satu kejutan tau . Wopp ! BUkan kejutan elektrik or kejutan appy bufday ok .. ini kejutan yang mengejut kan Lia .. okey okey .. lets go back to the story .. kisah nye bermula begini .

pada pagi yang nyaman .. burung -burung pon berkicawan dengan riang .. ad yang tengok tv , ad yang sidai kain .. mase tu Lia tengah potong kuku .. dekat lua rumah . depan satu tiang pendek nie . potong punye potong .. tetibe je ad bende bergerak at .. tiang tuhh .. dh la kaki Lia dekat denhan tiang pendek tu .. dengan penuh perasaan nye Lia tengok bende uh .. Jeng Jeng Jeng ! Ada seekor labah nabah yang kat dlm gamba nieh .. .. lau nk tengok klik je link uh k ..

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTr2CdvSonZjgMdLgwoQQ1B1uYwWGhJPHqDOfs4ejyA8bW-BMsVVV5v_gvFVw

trkejut giller .. Lia cabut masuk dlam rumah mne tak nye saiz labah 2 uh lebih kurang same besa dngn tapak tangan Lia nie je . Lia kibas 2 la baju dngn selua kot 2 ade labah labah uh kat baju or selua kn .. pas uh .. Adeq Adel pon ber kata

Adeq Adel : kau nie kenape ? bingung ke wat cm uh ? ( dengan muke hairan dan baru bangun tidonye )
Lia : Kau tengok la kat kua tu .. sikit punye basa labah labah .. mne ak tak geli ..

Adaq adel pon kuar lah dengan muke yang poyo . slow je dy dekat bende uh .. pas uh dy amek penyapu .. n halau bende yang buat Lia fobia tu ..

len kali Lia tak nk potong kuku dekat tiang tu lagi ! hmm .. thats all ..


Older Post
Profile


Hello There. Welcome to my blog. Be nice here and leave your comment on my tagboard.
Entry Profile Links



Tagboard

Round of applause
Template by : Nur | Izzati
Background : Faqihah
#Don't remove this
#Don't ripping